Teknologi som endrer måten vi lever på

Teknologi er noe som har stor innvirkning på hverdagen vår. Mange vil si at teknologi blir en større og større del av hvem vi er og hva vi gjør for hvert år som går. Hvordan har teknologien endret måten vi lever på og hvordan vil den endre den?

Ulike typer teknologi

Det som er sikkert, er at det finnes uendelige typer teknologi som endrer måten vi lever på. Enten dette vil være ulike typer offentlig transport, betalingsmetoder, applikasjoner, klær, dingser, matvarer etc, så finnes det alltid påvirkning utenifra som endrer måten vi lever på fra dag til dag.

Før var det for eksempel vanlig å ha et papirkort eller en billett for å vise at du har betalt for å ta bussen. Deretter ble det et elektronisk kort og i dag bruker de aller fleste av oss apper for å kjøpe billetter på. Dette er bare et eksempel på hvordan teknologi har endret måten vi lever på.

Hva skjer i framtiden?

Vi ser allerede konturene av nye transportmetoder som vil endre måten vi lever på. Enten det er nye typer fly eller lyntog.

Det som er sikkert er at alle disse endringene finner sted over tid. Mange mener at det er internett og programvare som kommer til å endre måten vi lever på aller mest, noe som vi allerede ser med tanke på at søvnmønstre og mental helse har blitt endret etter smarttelefoner. Vil vi kanskje se en teknologi som går i mot dette i framtiden?

Det er spennende å tenke på. For teknologien har absolutt ikke planer om å stoppe å endre våre livsvaner!